Spellbreak

 

Spellbreak ile büyülerle Battle Royale oynanacak



PUBG ve Fortnite gibi başarılı ve büyük hayran kitlesi çeken yapımların ardından,  Battle Royale oyunlarına ilgi bayağı bir artmıştı. Geliştiriciler de bu türdeki yapımlara geçerken, birbirinin benzeri bir sürü oyunla karşı karşıya kalmaya devam ediyoruz. Spellbreak oyunu ise bu sıkıntıya adeta bir çözüm niteliğinde.

Yazımıza konu olarak aldığımız Spellbreak adlı oyun, RYO türünde bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Fakat, bu oyunu diğer benzer türdeki yapımlardan ayıran çok önemli bir özellik var. Bu özellik ise oyunun ana yapısının The Legend of Zelda serisine bir hayli benziyor olması. Oyunun oynanış videosuna baktığımızda, bahsettiğimiz serinin son oyunu olan The Legend of Zelda: Breath of the Wild ile olan büyük benzer yönler daha çok günyüzüne çıkıyor.

Bu Battle Royale oyununda; yıldırım, ateş topları, taş, rüzgar, çeşitli büyüler ve topladığımız elementlerin karışımları, düşmanlara karşı yapılan savaşta kullanılabiliyor. Oldukça hızlı bir yapısı olduğu gözlenen Spellbreak isimli oyunda, toplanılanlarla karışımlar yapılabileceği, ele geçirilen nesnelerin farklı alanlarda değerlendirilebileceğini görüyoruz.

Eğer bu yapımı merak ettiyseniz yazımın hemen alt kısmındaki videoyu izleyebilir, veyahut yazı olarak bırakacağım linkten resmi oynanış videosunu seyredebilirsiniz. Açıklanan 11 farklı hasar türünün bulunduğu bu yapımın ilgi çekip çekmeyeceğini ise oyunun çıkışıyla veya eğer gerçekleşirse çeşitli beta etkinlikleriyle görebileceğiz. Proletariat Games tarafından geliştirilen bu oyunla ilgili yeni bilgiler gelirse sizinle paylaşacağımızı belirterek yazımızı sonlandıralım.

 

https://www.youtube.com/watch?v=OqCBqP1HCh8 

Yorumlar

  1. pubg gibi sadece silah savaşları içeren oyunlardan sıkılmıştım, farklı bir oyun alternatifi çok iyi oldu <3

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar