World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraft Shadowlands


Yarın sabah 02:00'den itibaren WoW Shadowlands genişleme paketi pasif halden aktif hale gelecek. Oyunda bizi neler bekliyor?



World of Warcraft serisi Shadowlands paketiyle akıcı bir şekilde devam ediyor. 23 Kasım sabahı aktif duruma gelecek olan genişleme paketi ile birlikte hikaye kaldığı yerden sürecek. World of Warcraft'ın sekizinci genişleme paketi, oyuncuları Shadowlands'e götürecek. Burası fani ruhların yeni bir amaç bulmak için gittiği veya Lanetliler Kulesi'nde Jailer tarafından ebedi işkenceye maruz bırakıldığı, öteki dünyalardan oluşan sonsuz bir diyar. Oyuncular öteki dünyayı keşfederken Warcraft efsanelerinin akıbetini öğrenecek, Shadowlands'in birbirinden farklı bölgelerine hükmeden dört Ahit'ten biriyle bağ kuracak ve nihayetinde tüm kâinatı yok etmeyi hedefleyen karanlık bir tehditle yüzleşecek.  



 Oyun duyurularında dikkatimizi çeken 4 önemli içerik var. Bunları sizlerle paylaşmak istiyorum.


1. Seviye Atlama Sistemindeki Yenilik

World of Wacraft’ın seviye sınırı 120’dir. Shadowlands’in çıkışıyla tüm 120 seviye karakterler 50’nci seviyeye düşürülecekler. Shadowlands görevlerini yaparak 60’ıncı seviyeye çıkmaya çalışacaklar.


2. Sylvanas Hikâyesinin (Artık Lütfen) Neticelenmesi

Neredeyse tüm WoW oyuncuları tanıtım videolarında Sylvanas görmekten sıkıldı. Shadowlands’in tanıtım fragmanında da karşımıza çıkan Sylvanas’ın birkaç ek pakettir ilerletilen hikâyesinin Shadowlands’te sone ereceğini tahmin ediyoruz.


3. Yeni Bölgeler ve Covenant’lar

Shadowland’te beş yeni bölge bizlerin keşfetmesini bekliyor olacak. Hayatını kaybeden kişilerin yaşarken nasıl bir hayat sürdüklerine göre Shadowlands’in belirli bir bölgesine intikal ettiği üzerine kurulu bir düzen var karşımızda. Fakat anlıyoruz ki bu düzen bilinmeyen bir nedenle bozulmuş. Genişleme paketinde bunun nedenini bularak düzeni yerine oturtmaya çalışacağız.

Yeni bölgelerimizin isimleri Bastion, Maldraxxus, Ardenweald, Ravendreth ve Maw.


 

4. Torghast, Tower of the Damned – Hiç Bitmeyen Zindan

Shadowlands’teki en heyecan verici yeniliklerden birisi de rastgele zindan konseptinin WoW’daki uygulamasını tecrübe edecek oluşumuz. Torghast, Tower of the Damned isimli bu zindan her girişimizde farklı bir tecrübe sunacak bizlere.

 


 

Yorumlar

Popüler Yayınlar